På bussen mot lund!


Nu ska det äntligen ske! Sitter på bussen till Lund, där det ska bli kurslitteraturshopping! Och idag ska även mitt användarkonto bli aktiverat! Så nu känns det som det är väldigt nära till jag kommer igång! 

Måste sig att det är verkligen supersoft och väldigt praktiskt att kunna ha med sig datorn på bussen, min supersöta rosa mini laptop är verkligen det bästa jag någonsin haft i teknikväg! Visst hade jag gärna haft en Mac Book men så länge Apple inte gör mini laptops får det vara! Eller till jag har råd i alla fall! 😉

Det känns så himla kul att jag äntligen får räkna mig som student istället för arbetslös, som att ett tomrum har fyllts i mitt liv! Det är som att jag blivit hel och inte bara driver runt i vardagen som en grå skugga!

Att ett mail kan göra så mycket för en människa känner mig som pånyttfödd! Men kommer säkert bli nedtagen på jorden snart! 😉

Ha det gött!