På bussen hem igen!


JIPPI! Är så himla uppåt just nu! Fick tag i alla tre böckerna! Den ena var sista exet de hade så det var en jäkla tur jag hade och den blev billigare än jag trodde, för de sa att det inte fanns något kurslitteratur pris på den igår och då hade den gått på 599:- aj liksom för en bok, men det var den viktigaste jag var verkligen tvungen att ha den. Men när jag kom dit så ändrade hon priset till 479:- som kurspris! 🙂 plus att det hade en kampanj att om man handlade för minst 500:- fick man 100:- i värdecheck och då jag var tvungen att gå till två olika affärer kunde jag använda den i den andra butiken jag var i! Så slut summan blev 1080:- och det var bara 260(eller 240 om jag beställt snabbfrakt) mer än om jag beställt dem på adlibris och då har jag ju dem nu! :) 

Och sen har jag även fått en grupp jag tillhör på utbildningen och om allt går som det ska är jag inne i systemet efter 15 idag! 🙂

Men nu måste jag börja läsa!

Ha det helt super duper underbart!