Blivande student!


Gud jag är så himla nervös,nu är det klar att jag blivit antagen iallafall, men utbildningen började ju för över en vecka sen och första tentan ska vara inne nästan onsdag,  det är en grupp uppgift och jag vet ännu inte ens vilken grupp jag tillhör än.. Och sen måste jag nu köpa kurslitteratur och med Adlibris kan det ta upp till en vecka att få den, på snabbaste sättet! Gud vill verkligen det här och än kan jag inte ens komma in i nätverket! Hoppas jag kommer in i dag! 

Sen är ju utbildningen på distans men studieorten är i Gislaved, ca 25 mil bort och jag skulle egentligen varit på ett uppföljningsmöte idag men resan var lite för lång för att jag skulle hinna dit! Hoppas verkligen inte det ska vara många såna möten för det kommer ju bli ett väldigt åkande, och att flytta dit är nog inget alternativ då min kille har lovat att han aldrig ska flytta efter en tjej igen, och leva utan honom i 2 år är totalt otänkbart!

Sen har vi båda två fast jobb, eller älsklingen har fast jobb jag har bara en timanställning men det ger mig pengar att överleva på utan lån! Men som det är nu vet jag ju inte alls hur ofta jag måste åka dit så jag ska kanske inte oroa mig än! 

Nu ska jag äta frukost!

ciao!