Håräventyr!


Nu har mitt hår fått ett riktigt äventyr, ett väldigt slitsamt sådant! 

Jag ville ha en mörkare/seriösare blond färg, då jag kände att jag växt förbi mitt platinablonda hår, och efter att ha letat i 100 olika affärer efter den färgningen jag ville ha, vilket var;

villeha

men tillslut gav jag upp, då jag inte kunde hitta den och köpte istället;

542_Opal_Medium_Askblond__72054_72dpi_425H_425W

Lite mörkare men tänkte jag inte skulle ha i den hela verkningstiden, dock blev håret grått istället, totalkatastrof!

sen köpte jag också en slingblandning denna;

mood

Där verkningstiden var mellan 15-60 min och jag hade i det i ca 23 min medans jag åt middag sen, fick jag panik då slingorna var vita och höll på att ramla sönder! Så då hade jag grått hår med vita slingor! slitna vita slingor! 60-åring här kommer jag!

då köpte jag en toningsschampo, men lite ljusare/rödare nyans;

hårprod 001_2

Blev lite bättre men fortfarande lite grå/grönt! nu började jag tappa suget! Men så var jag nere på Åhlens och hittade;

hårprod 003_2

Ett Color Bosting Schampo och det gjorde det ännu lite bättre men är fortfarande inte riktigt nöjd, men nu ser det ut så här;

bloggharkatastrof 013_2

Och jag tänker fortsätta med schampot så får jag se ut så här i ett par veckor tills håret blivit bättre och jag vågar färga om det men nu har jag lärt mig att jag måste rödfärgs skölja det innan jag mixtrar med ett blont hår! 😉

Man lär sig något nytt varje dag!

Nu ska jag antingen rida, träna eller klippa mig, får se vad det blir återkommer senare! 🙂

ciao!