En skön känsla!


Städade i mina byrålådor idag, då kläderna bara var nerknölade i lådorna fick de dåligt plats, och med min enorma kläd mängd behöver jag vara praktisk i mina lådor så allt går ner! ;) 

Och när jag gick igenom lådan med mina favorit kjolar/byxor var jag tvungen att prova några och se om det passade bättre -5 kg, tex provade jag en svart jeanskjol med nitar som jag köpte på rea, som var VÄLDIGT liten när jag köpte den, fick dra den så högt som möjligt för att ens kunna stänga den! Haha ett sånt där korkat köp som skulle ge mig mer pepp för att bli smalare! Men nu sitter den helt perfekt och det kändes underbart!

Sen var jag tvungen att prova mina unicorn byxor (det byxor som jag inte kunnat ha sen i yngre tonåren!) och jag kunde faktiskt få dem på mig!! 😀 dock har de tryckknapp och trycket var liiite för stort! 😉 men snart så då ska de passa!

Visst är det en skön känsla när kläderna sitter liite bättre! 😉