Dålig dag!


Vädret var helt underbar soligt och varmt, vattnet var nästan behagligt 😉 Fotograferingen kunde blivit hur bra som helst! Men jag lyckades till att börja med få en allergiskreaktion av min hårborttagningskräm så det såg ut som jag hade brännsår på benen ont som fan gjorde det och jag fick ha strumpbyxor hela fotografering lagom het. Sen vet jag inte hur många gånger jag fick höra; "gör som dig kompis" och det blev ganska tråkigt för våra bilder blev ju väldigt lika och jag kände mig som en blek kopia av min kompis vilket gjorde att jag tappade lusten.  

Det enda bilderna som nog blev riktigt bra var de ute i vattnet för då var jag barbent och vattnet döljde mina fula sår och vattnet plaskade så att jag inte hörde vad fotografen sa så jag körde mitt eget race. Men det sista bilderna blev nog helt kassa för då var jag helt avstängd. Men bilderna kommer komma upp här senare så då får ni själva se resultatet. 🙂