Modellbranchen


Jag älskar modell branschen, det är vacker glittrande och så himla utseendefixerad och jag vet inte varför jag tycker detta är så himlaunderbart. Kanske är det för att jag är väldigt uppmärksamhetskrävande och bara vill att alla ska titta på mig och bra tycka att ”wow vilken vacker tjej”.

Har själv gjort några fotojobb, men det är inget riktigt bara tfp, möte mellan fotograf och modell och några bilder blir tagna. Men jag vill ha det där riktiga hundra människor runt mig som fixar mitt hår make och blixtarna och folk som säger till mig hur jag ska stå och vart jag ska titta och som säger att jag ser fantastisk ut. Eller att jag spatserar ut på catwalken i en lång böljande klänning och hela publiken drar efter andan innan tusen fotoblixtar bränner av runt mig.

Vet att detta bara är rosa drömmar och att modellvärlden är mycket tuff och komplicerad men ändå jag älskar stressen bakom podiet när alltmåste klaffa och bli perfekt för att inte fallera.

Nu är jag inte tillräckligt lång eller smal för att kunna nå min dröm men jag kommer ändå alltid älska modellbranschen.