Vara alla till lags!


God morgon alla go männinskor!

Jag blir så arg, jag försöker verkligen vara alla till lags och alltid ställa upp men jag är bara en  människa kan bara vara på ett ställe samtidigt!

Och när min chef ringde och bad mig jobba typ enda dagen jag inte kunde, kändes det som han tyckte jag var jobbig, för att jag inte bara sitter hemma och väntar på att han ska ringa och ge mig jobb typ samma dag som jobbet är! Och när jag var tvungen att säga nej till tjejen jag hjälper till och rider hos blev hon sur och frågade om jag ville rida kvar hos henne, och när jag sa att jag visst vill det och gav henne ett annat förslag när jag kunde jobba, då svarade hon inte!!

Blir så trött vill verkligen vara alla till lags men även leva lite själv, men det känns som det alltid slutar så här någon blir sur för att jag inte kan dela på mig!!!

morr!!

Är det någon mer än jag som känner så här?

puss