Gårdagen fotografering


God morgon!

I går var jag i lund på en fotografering, det var super roligt. Dock tog förberedelserna mycket längre tid än själva fotograferingen. Fast egentligen var det fotograferingen det enda som gick bra, men jag kanske ska ta det från början:

Gick upp halv 6, då jag skulle vara i lund 8, so far so good, tåget skulle inte gå fören 6:40 jag hade gott om tid… Klockan kvart över 6 kom jag på den smarta idén att jag skulle koka ägg så jag hade något att stå mig på hela dagen i lund. Äggen var klara halv och det tar tio min att gå till stationen, ni ser problemet va?! kom inte iväg fören 6:32 hade då stoppat äggen i väskan för att äta på bussen, sprang nästan hela vägen och kommer ner till stationen för att se tåget köra iväg!! Helvete tänkte jag, fick messa frisören som hade hand om plåtningen och berätta att jag blir en halv timme sen. Som tur var, var hon förstående och sa att hon kunde börja med den andra modellen istället(vi var två modeller). Då öppnar jag väskan för jag tänkte att jag kan ju iaf äta äggen, de är helt krossade, så det ligger äggula och skal i hela facket! Då blev jag bara trött!! Jag hade alltså kokat ägg och missat tåg helt i onödan!

Men sen kom jag fram till lund iaf en halv timme sen, då hade den andra modellen också varit sen!! Och lilla Tea frisören var i upplösningstillstånd, det var grejer överallt och hon sprang runt och välte spolarna i golvet flera gånger. Och när mitt hår var upprullat och jag satt i torkhuven(har aldrig använd torkhuv förut) var jag tvungen att fråga "ska det inte låta någonting och bli varmt?" Då hade hon glömt sätta i sladden! hihi Man kan säga att det var lite kaos!

När håret var kvart hade vi nästan ingen tid kvar så jag fick sminka mig samtidigt som hon fixade med håret, OCH då lyckas jag jag få mascara i håret!! katastrof fram med blött papper mascara försvann men då blev ju håret blött och rakt där jag tvättat bort mascara. Men Tea fick fram en plattång som hon fick torkat och lockat te håret igen!

Sen var vi klara för fotograferingen, och det var super kul! Jag var först ut, tur det för den andra modellen var så plastig och tillgjord att när de ville att vi skulle ta bilder ihop blev jag helt ställd och hade svårt att vara naturlig, men när vi inte var mot varann gick det bättre, som tur var. Jag hade temat bröllop, men det gick mer åt Marilyn Monroe och det var jätte coolt.

Bilderna kommer jag inte få fören någon gång nästa vecka, men jag tror de blev några häftiga bilder.

Sätter ut några smakprov här när jag får dem! 🙂

puss