Mycket på gång!


Hejsan alla sköna människor!

Det har hänt en del på sista tiden och bloggen har hamnat lite i bakgrunden, men nu kommer det att bli mer blogg! 🙂

Har precis fått jobb som personlig assisten, det var inte ett jag jag hade tänkt mig tidigare men det är rätt roligt, ska jobba i natt och har jobbat tre dagar tidigare i veckan känns riktigt nice! 🙂 Pengarna kommer snart rulla in!

Sen känns det som att det börjar lossna på modellsidan, Ska på plåtning på måndag och nästa söndag! 🙂 Och har en plåtning till på gång!

Fotograferingen på måndag är för en frisörelev som tar studenten till sommaren och detta är hennes examensarbete. Var där igår och färgade och klippte håret, här är resultatet;

IMG_0040

Tyckte det blev riktigt fint och det känns som denna plåtning är en riktig vinst för mig då jag få gratis färg och klippning + gratis bilder och det enda jag måste göra är att ge lite av min tid till det jag älskar mest!! Perfekt så att säga!

sätter in några bilder här sen, temat är brud dagen efter! tror det kommer bli super! 🙂

det andra två sessionerna ska vara med tema 1800-tal och det andra är inte riktig klart men lite street fashion med attityd! 😉

Ha det underbart!

puss