Låset in nyckeln!


God kväll alla vimsiga människor!

I dag lyckades jag verkligen!! Hade precis kommit hem i kväll, när jag kom på att jag glömt telefonen i bilen, greppade bilnycklarna och gick ut och slog igen våran dörr med klicklås, och kom på att jag inte hade med mig husnyckeln!! Så himla smart, och enda anledning till att jag hade glömt telefon i bilen var för att batteriet var dött! Så där är jag utan att kunna komma in och utan att kunna ringa någon!! va gör man??

Som tur vad kom jag på att min killes mamma har en extra nyckel så jag fick springa ner till henne och hämta den samtidigt som jag fick avböja kaffe flera gånger! 😉

Men det går i alla fall bättre och bättre med mina nya rullskridskor! avgudar dem och det är super bra träning! blir helt slut efter bara 15 min! nice värre!

nu ska jag gå och snygga till mig och hämta min pojkvän!

ses sen då kommer dagen smink!

puss