Träning!


Hejsan alla aktiva människor!

Idag hoppas jag att jag får min nya side-by-side rullskridskor! beställda från Danmark! kommer sätta ut en bild så fört jag får dem! super söta är dem!

Men det var inte rullskridskor detta inlägg skulle handla om, utan att jag kom igång med min 6-veckors träning! vill så gärna vara snygg till sommaren! Träningen tog bara 10 min och då han jag med uppvärmning och stretching också! super program och jag blev väldigt "efter tränings" trött! :)  och i morgon ska jag gå en super promenad på en kvart hoppas jag blir lika trött då! 🙂 Mätte mig i går också så att jag kan jämför med hur det går, ska mätta mig igen om tre veckor! 🙂

Nu ska jag ut med hundarna, gå till arbetsförmedlingen och gå och sola!

återkommer med dagens make senare!

ha det underbart! puss