Uppdatering!


Hejsan alla mysigt människor!

Nu har jag precis gjort lite uppdateringar på min blogg, lagt in några ny kategorier, då jag är sugen på att skriva mer om fashion och då jag är en skoälskare (har svårt att gå in i en skoaffär utan att ha med mig minst ett par med mig ut) ska jag börja med att lägga ut veckans favorit skor! Och då jag är väldigt ombytlig av mig och aldrig har samma sminkning två dar i rad ska jag börja med att lägga ut dagens sminkning! Hoppas att ni gillar mina uppdateringar!

kommentera gärna vad du tycker är bra eller mindre bra, så jag kan göra min blogg intressantare för dig!

I dag skulle jag egentligen börjat med min 6-veckorsträning men då jag hade väldigt mycket att göra på förmiddagen (göra slut på 700 på smink och kläder, super snygga lägger in dem senare! ) och nu i eftermiddag har jag haft världens huvudvärk (dåliga ursäkter jag vet) så jag börjar med den i morgon!

återkommer senare med lite snygga bilder, och mina favoskor för veckan!

puss