Utbildning!


God morgon alla söta människor!

Idag ska jag försöka få lite klarhet i vilken utbildning jag ska läsa… Eftersom arbetsmarknaden är som den är, känns det som utbildning ar det enda sättet att få se lönekontot utan damm och spindelväv.

Nu är frågan då, vad ska jag läsa??

Det finns så himla mycket man kan välja på… Är mycket intresserad av hälsa och skönhet och jag har tittat på hudterapeut(svårt att komma in 20/200 kommer in och då måste man ha anlag för yrket, special test) och hälsocoach(lätt att komma in och på distans så man slipper åka långt för en utbildning, dock är jag inte säker på att jag fixar distans, är väldigt lat och det kan hända att jag kommer skubba då 🙁 + att då kommer jag aldrig ur lägenheten(klaustrofobi)). Så dessa är kanske inte helt perfekta för mig, så jag letade vidare och började fundera på om jag inte vill gå i högskola på riktigt liksom och bli lite mer allmänutbildad också och träffa lite nya människor, men jag vet inte vad jag vill läsa???? Men då kom mamma med idéen att jag ska läsa till hästmassör, då blir det ju dock ingen riktig högskola och utbildningen kostar 30 000 men arbetsmöjligheterna efter utbildningen är helt perfekta, så jag tror det får bli vad jag gör just nu. Sen funderade jag på om jag skulle kunna läsa en annan utbildning samtidigt, då hästmassör utbildningen bara har 21 dagar på skolan(dock ligger den i Stockholm lååångt att åka men men man kan inte få allt) men jag vet inte riktig vill inte dra på mig massa studieskulder i onödan.

Ska iaf göra högskoleprovet i morgon! 🙂 Så får vi se hur det går där hoppas självklart 2,0 men det är nog inte så stor chans! 😉 Fast jag ska iaf vara bättre än min kille som fick 0,2 ;).

puss så länge så ses vi senare!

ps tror jag kommer bara köra träningen på mitt 6-veckorsprogram! men mer om det senare!