Snygg mage till sommaren!


God morgon alla underbara människor!

Köpte tidningen "Kom i Form" som hade en reportage om att att komma i bikini form på sex veckor! Låter ju super, även med komplett kost- och träningsprogram. OCH man behöver bara träna en kvart om dagen! låter ju nästan för bra för att vara sant!

Nu kommer kruxet då, frågan är om jag ska följa kostprogrammet, eller om man kan få något förändring genom att bara träna. Hade jag bott själv hade det varit en sak, då hade jag såklart försökt följa kostschemat. Men min kille vägrar äta sån mat och det är så tråkigt att så att lagga mat var för sig…

Jaja schemat börjar ju med en måndag så jag har till på måndag på mig innan jag måste bestämma mig! Kom gärna med tips om hur jag ska göra! 🙂

Kommer lägga ut här vad jag äter och hur jag tränar och om det blir några resultat! 🙂

puss så länge