Härlig dag på Ystads gågata


God kväll alla trevliga människor!

Hoppas ni har det lika super som jag, sitter här i soffan med den finaste kille i hela världen och har precis avnjutit en smarrig middag och firat våran 6 månadersdag! 🙂 Att vi verkligen varit tillsammans i ett halv år är svårt att förstå känns som igår jag träffade denna underbara människa som har får mitt liv att verka så himla ljust!

Men detta inlägg ska handla om något annat än vilken tur jag som har träffat min stora (fast han är rätt liten ;)) kärlek (även om jag skulle kunna gå på i timmar om just det! :)), utan det ska handla om min promenad på gå gatan med mor som jag hade i dag.

När promenaden började så himlen mörk och tråkig ut men efter att vi gått ut från lindex med nyinköpta solglasögon var faktiskt solen så snäll att det lyste genom molnen och vi fick användning av dem! Och efter att vi köpte en massa grejer (mamma köpte, jag är pank så min plånbok fick stanna i väskan) tex en jätte söt väska som så ut som en sjömans väska i miniformat som mamma fick rabatt på för att den var smutsig, gick vi ner till maltes mackor och tog varsin bri&salami och en latte(jätte smarrigt!). Och där vi satt hade vi full koll ut på gågata där det satt en tiggare, usch jag skulle gör väldigt mycket innan jag skulle sjunka så lågt, mamma föreslog väskryckning, jag var mer inne på typ stripp bar(rys), hoppas jag aldrig hamnar i en så jobbig situation!

Men det var en helt underbar dag annars synd bara att jag inte hittade det jag sökte, ett par snygga hängslen! men men det får bli en annan gång, det var skönt att morsan verkade så pass pigg i alla fall, efter allt.

men nu får ni alla sova söt så ses vi i morgon! Då kommer nog en gymrapport!

puss