Fotografering


God kväll alla glada människor! 🙂

Hoppas ni är nyfikna på hur det gick på fotograferingen! 🙂

Så här gick det till:

Vi hittade gatan, hade såklart glömt husnumret, ringde honom(började bli lite stressad) han svarade inte, ringde hans hemnummer fick prata med någon jag ej uppfattade namnet på (tror det var något på A typ Andreas kanske) hans informerade mig om att han som skulle fotografera mig var i källaren(väldigt stressad nu). Som tur var hade jag med min dator, hade skrivit upp adressen i den(smart som inte kom på detta tidigare :S) 

Hittade iaf fram och kände genast igen killen från träningen, han var jätte trevlig och fotningen gick jätte bra fick även lite bilder på min kompis och på min kille som kom på slutet, kommer lägga upp några bilder här så fort jag får dem. Lärde mig massa nya saker och nästa gång ska jag ha lite mer idéer och teman till nästa plåtning. Fotografen lovade även att han skulle ge oss en lite grund kurs i att fotografera en annan gång det ska bli jätte spännande. 🙂

Efter fotograferingen var jag jätte trött, men hängde ändå med min polare och simmade, det var as skönt kände dock av min rygg lite på slutet och tog det försiktigt så jag inte överbelastar den igen, lite onödigt med tanke på att jag har bara varit smärtfri i någon vecka. vi körde lite vattengympa och det sträckte gott måste helt klart stretcha mer är väldigt fyrkantig! Sen när jag kom hem somnade jag i soffan… 😉

Förresten måste bara tipsa vi åt en super smarrig lunch grekiska biffar med sallad, biffarna var som vanliga fast med timjan och fetaost och i salladen var det;

* vårsallad(ta vilken sallad som helst)

* gurka

* tomat
* avokado

* fetaoast(älskar fetaost)

* vindruvor

* hemma rostad kashenötter

min kompis hade även på lite olja och balsam(tror jag det var)vinäger men det tycker jag man kan skippa.

Det var allt från mig i dag.

God natt gott folk.

puss